УКР РУС

"Вони повинні з цим жити", – Гвардіола не хоче, щоб гравці Манчестер Сіті забули епічний виліт з Ліги чемпіонів

19 квітня 2019 Читать на русском

Головний тренер Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола зазначив, що його команда ще не забула про матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги чемпіонів з Тоттенхемом (4:3).

"Ви вірите, що це не боляче або що я вже про все забув? Ні. Не хочу, щоб гравці забули, чим живуть. Буде потрібен час, але вони повинні з цим жити. Вони повинні грати і хотіти битися з цим почуттям.

Викинути на вітер 1,660 мільярда євро, або Як розвести 2 топ-клуби в ЛЧ на 812 млн і стати (не) найбільшим невдахою

З точки зору емоцій те, що ми пережили в середу, було неймовірним. Нам пощастило, що це сталося. Понад 65 тисяч глядачів насолоджувалися найбільш захоплюючим моментом, а через одну секунду відчули спустошення.

Ми грали неймовірно, але це футбол, і це життя. Важливим є те, як себе поводиш. Потрібно боротися. Ми фантастично відреагували після того, як рахунок став 2:1 на користь Тоттенхема. Нам потрібно було забити три голи, і ми це зробили.

Гвардіолу критикують через Барселону: коли виліт з Ліги чемпіонів не повинен стати вироком

Ми забили ще один, але був офсайд на кілька дюймів. Потрібно вміти приймати такі ситуації. Звичайно, ми відчуваємо біль всередині, і це залишиться в наших головах, але якщо будемо озиратися назад, не будемо рухатися вперед", – цитує Гвардіолу Sky Sports.