УКР РУС

"Вона соромиться нас": Джорджина зреклася родичів після знайомства з Роналду

24 січня 2022 Читать на русском

Обраниця Кріштіану Роналду Джорджина Родрігес, схоже, відвернулась від родини. Про це розповіли її дядько та зведена сестра.

Дядько Джорджини Хесус заявив, що піклувався про дівчину, коли її батько був у в'язниці, купував одяг, платив за електрику та воду. Проте вона забула про нього після зустрічі з Роналду.

Роналду та Джорджина розсекретили стать двійні – особливу місію виконали решта дітей португальця

"Вона соромиться нас і вважає себе кращою, тому що ми не живемо розкішно. Я ніколи ні про що її не просив. Вона дзвонила лише один чи два рази, відколи я дізнався, що вона зустрічається з Роналду", – цитує Хесуса Cuatro з посиланням на The Sun.

Патріція Родрігес, зведена сестра коханої Роналду, розповіла, що попросила футболку Кріштіану з автографом для її сина. Та Джорджина відмовила, мовляв, не хоче турбувати португальця під час відпустки.

Нагадаємо, Кріштіану Роналду та Джорджина Родрігес зустрічаються вже тривалий час. Зіркова пара виховує 4-х дітей (1 спільна) і ще чекає на двійню.

Кохана Роналду розповіла все: інтерв'ю Джорджини про сім'ю під прицілом медіа, заздрощі та радість життя у простих речах