УКР РУС

Вердер втримав нічию з Хоффенхаймом, Вольфсбург переграв Армінію й здобув першу перемогу в сезоні

25 жовтня 2020 Читать на русском

В рамках 5-го туру було проведено два матчі. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Німеччини 2020/21, 5-й тур

Вольфсбург – Армінія – 2:1

Голи: Вегхорст, 19, Арнольд, 20 – Шіппльок, 80

Вердер – Хоффенхайм – 1:1

Гол: М. Еггештайн, 5 – Гейгер, 22

Вольфсбург на Фольксваґен-арені приймав Армінію. Ще у першому таймі "вовки" забезпечили собі комфортну перевагу у рахунку. Спочатку при розіграші штрафного відзначився Вегхорст, а вже за хвилину неточну передачу віддав голкіпер, чим скористався Максіміліан Арнольд.

4 хвилини, 1 дотик до м'яча, 2 жовті картки та вилучення – найгірша заміна року, яка визначила лідера Бундесліги

У другому таймі голів не було до 80-ї хвилини. Шіппльок, на межі штрафного майданчика, в дотик замкнув передачу під удар від Доана. Це додало гостям сил і до кінця матчу вони відчайдушно намагались відігратись, але захист "вовків" вистояв. Зрештою, фінальний свисток зафіксував перемогу Вольфсбурга – 2:1.

Програму дня закривав поєдинок у Бремені, де місцевий Вердер приймав Хоффенхайм. Господарі вийшли вперед у рахунку вже на 5-й хвилині внаслідок прострілу Гебре Селассіє та точного удару Макса Еггештайна в правий кут. Гості відігралися вже за 17 хвилин: Руді увірвався на правий край штрафного й віддав передачу в спини захисникам, а Гейгер у дотик потужно зарядив в праву дев'ятку – 1:1.

До перерви рахунок не змінився, та й у другому таймі поєдинок був рівним. Втім, на 80-й хвилині Хоффенхайм міг вирвати перемогу зусиллями Скова, якому вдався хороший удар. "Музик" врятувала стійка. Зрештою, фінальний свисток зафіксував результативну нічию.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ НІМЕЧЧИНИ