УКР РУС

Байєр у божевільному матчі перестріляв Борусію М – розкішний гол "ударом скорпіона" від суперника Шахтаря

8 листопада 2020 Читать на русском

У рамках 7-го туру Бундесліги Байєр у рідних стінах переміг Борусію М, Хоффенхайм на виїзді поступився Вольфсбургу. Рахунок та звіт про матчі читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Німеччини 2020/21, 7-й тур

Вольфсбург – Хоффенхайм – 2:1

Голи: Штеффен, 5, Вегхорст, 26 – Адамян, 88

Нереалізовані пенальті: Вегхорст, 82 – Даббур, 90+3

Байєр – Борусія Менхенгладбах – 4:3

Голи: Аларіо, 27, 41, Бейлі, 68, Баумгартлінгер, 82 – Штіндль, 18, 30, Лазаро, 90+4

Хоффенхайм на виїзді зустрічався із Вольфсбургом. Господарі відкрили рахунок вже на 5-й хвилині – Філіп віддав чудову передачу під удар Штеффену, який з меж штрафного майданчика низом пробив у дальній кут. "Вовки" виглядали явними фаворитами зустрічі і у середині тайму, після двох спроб Штеффена на добиванні, Вегхорст таки зумів запхати м'яч у сітку і збільшити перевагу.

Борусія Д – Баварія: Холанд знайшов винного у поразці своєї команди від мюнхенців

У другій половині матчу гра заповільнилась – Вольфсбург грав на утримання результату, а гості безуспішно намагались відігратись. На 82-й хвилині "вовки" могли збільшити перевагу до розгромної за рахунок пенальті, але його не зумів реалізувати Вегхорст. Під завісу поєдинку Адамян отримав довгу навісну у штрафний майданчик від Фоґта і зумів відквитати один гол. Вже на останніх хвилинах компенсованого часу Хоффенхайм отримав шанс зрівняти – рефері призначив пенальті у ворота господарів. Його змарнував Даббур – голкіпер виконав надзвичайний сейв. Зрештою, фінальний свисток зафіксував перемогу Вольфсбурга – 2:1.

Байєр приймав Борусію Менхенгладбах. Ще у першому таймі команди влаштували справжню перестрілку. На 18-й рахунок з пенальті відкрив Штіндль, трохи згодом, на 27-й Аларіо зрівняв. Лише три хвилини знадобилось "жеребцям" щоб знову вийти уперед – Штіндль записав до свого активу дубль. Аларіо вирішив не відставати і під завісу тайму теж оформив дубль – 2:2.

Після перерви ситуація на полі не змінилась – команди були рівними і у володінні м'ячем і за кількістю ударів у площину воріт. На 68-й Бейлі запхав м'яч поміж ніг голкіперу Борусії і вивів "биків" уперед. Наприкінці основного часу Баумгартлінгер замкнув передачу у штрафний майданчик від Амірі і закріпив перевагу. "Жеребці" не втрачали надії і на останніх хвилинах компенсованого часу таки зуміли відквитати один гол – Лазаро у штрафному майданчику ефектним "ударом скорпіона" вразив ворота суперника, але щоб зрівняти не вистачило часу. Зрештою, фінальний свисток зафіксував перемогу Байєра – 4:3.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ НІМЕЧЧИНИ