УКР РУС

Кельн розписав нічию з Аугсбургом, Шальке не зміг переграти Уніон, Вольфсбург здолав Вердер: 30 тур Бундесліги, неділя

7 червня 2020 Читать на русском

У неділю 30-й тур німецької першості завершували два поєдинки. Звіт про матчі читайте на "Футбол 24".

Німеччина, Бундесліга, 30-й тур

Вердер – Вольфсбург – 0:1

Гол: Вегхорст, 83

Уніон – Шальке – 1:1

Голи: Андріх, 11 – Кенні, 28

Аугсбург – Кельн – 1:1

Голи: Макс, 88 – Модест, 86

Мюллєр став рекордсменом Бундесліги за кількістю асистів – він обійшов Форсберга та де Брюйне

У першому матчі ігрового дня в Бремені зійшлися місцевий Вердер і Вольфсбург. У першому таймі команди грали на рівних, а до по-справжньому небезпечних моментів справа фактично не доходила. Здавалося, що таким же буде й другий тайм. Особливо після погіршення погодних умов – портове місто накрила злива.

Проте, під завісу поєдинку активніше заграли "вовки". Як наслідок, підопічним Олівера Гласнера вдалося відкрити рахунок на 83-й хвилині. Це Клаус у ході позиційної атаки зряче навісив із правого флангу, а Ваут Вегхорст вдало зіграв на випередження головою на ближній стійці – 0:1! "Музики" спробували організувати фінальний штурм воріт Вольфсбурга, але зайва метушня позбавила Вердер шансів на нічию.

Шальке, який в останніх одинадцяти поєдинках Бундесліги не знав смаку перемог, мав великі плани на поєдинок з Уніоном. Проте пропустив вже на 11-й хвилині: після помилки захисників у власному штрафному Ентоні Уджа знайшов передачею Роберта Андріха, який наче метеор промчався до воріт суперника і влучно пробив повз Алєксандера Нюбеля.

В середині тайму Джонджо Кенні дальнім ударом з-за меж штрафного майданчика рахунок зрівняв. По перерві Шальке володів незначною перевагою, однак не зміг дотиснути суперника і задовольнився нічиєю.

Сусіди по турнірній таблиці – Аугсбург і Кельн – провели шалений перший тайм. Господарі бомбардували ворота суперника і навіть здобули право на одинадцятиметровий – пенальті "привіз" голкіпер "цапів" Тімо Хорн, порушивши правила у власному штрафному майданчику. Та вже за мить він сам виправив свою помилку, майстерно відбивши постріл Флоріана Нідерлехнера.

По перерві команди безрезультатно намагались вразити ворота один одного і матч котився до безгольової нічиєї. Аж поки на 86-й хвилині у доволі простій ситуації Кельн не розіграв цікаву комбінацію у воротарському суперника і Антоні Модест потужним ударом розпакував ворота Андреаса Люте. Та вже за мить Філіп Макс знайшов шпарину між стійкою та Хорном і зрівняв рахунок після навісу Рафаеля Фрамберґера.

Турнірна таблиця чемпіонату Німеччини