УКР РУС

"Вночі пиво дало про себе знати": нові подробиці скандальної поїздки чотирьох гравців Колоса

23 квітня 2021 Читать на русском

Ведучий програми ТаТоТаке Михайло Співаковський поділився інформацією щодо скандальної ситуації, яка трапилась із представниками Колоса (Лисенком, Чурком, Мільком та Петровим) у поїзді Київ – Ужгород.

"Кілька футболістів Колоса, щоб не їхати з Ужгорода 12 годин після матчу, враховуючи дводенний вихідний, купили квитки за свій рахунок і поїхали на поїзді Ужгород – Київ. Хлопці після матчу купили по 2-3 пляшки пивка. За 5 хвилин до відправлення зайшли у свій вагон, але двері в їхнє купе були закриті. Виходить звідти дівчина, мабуть, переодягалася. Можливо, навіть обмінялись однією-двома фразами. Дівчина пішла до себе в купе, хлопці – до себе. Поставили пиво, почали розмовляти, пили пиво. Можливо, поводились шумно. Можливо, навіть хтось зробив їм зауваження.

"П'яний скандал" футболістів Колоса: журналіст назвав ім'я останнього учасника заворушень у поїзді

Хтось із футболістів ліг спати раніше, хтось пізніше, хтось трохи засидівся. О 2 годині ночі всі спали. Вночі пиво дало про себе знати. Володимир Лисенко встає і йде в туалет. Повертаючись звідти, він помиляється купе. Він смикає двері, а вони не відчиняються. Він стукає, а з купе доноситься жіночий голос: "Що ви взагалі витворяєте, що ви чіпляєтеся?".

Виходить Мілько і вказує Лисенку на їхнє купе. Жіночі голоси продовжують нагадувати. Через кілька хвилин у купе футболістів Колоса заходить дівчина з сусіднього купе з телефоном в руках і каже: "Хто з вас Лисенко?". Лисенко відповідає: "Я". І говорить по телефону. Виявляється, одна з дівчат – дружина колишнього українського футболіста, нині тренера. Називати його прізвище я не буду, він не давав мені таких повноважень. Він і ці гравці Колоса грали приблизно в один час. Ось цей коуч ставить питання: "Що відбувається взагалі? Що ви там влаштовуєте?". Йому відповідають, що нічого не влаштовували – їхали, поговорили, попили, помилився дверима. Домовилися, що все буде нормально.

Колос офіційно відреагував на "п'яний скандал" у потязі за участю своїх футболістів

Але дівчата все одно викликали охорону поїзда. Охорона попросила спокійно доїхати до Києва, сказала, що дівчата йдуть спати. Вранці люди виходять з вагона, а там стоїть поліція. Футболістам кажуть: "До нас". Сказали, що їх викликали через шум у вагоні. Опитали пасажирів. Ті сказали: "Ну, чуваки їхали собі. Шуміли, але нічого не було, двері не зламали". У провідниці теж не було претензій. Свідків, які б стверджували, що щось було – не було. Охорона теж нічого не підтвердила. Пасажири кажуть, що ніхто не буянив, ніяких претензій немає.

Але стоїть конкретна людина в піджаку, депутат. Не хочу вішати ярлики, але, як я розумію, знайомий ще однієї жінки, яка їхала в поїзді. Він сказав, що це так не залишить. Руслан Костишин подзвонив тому самому футболістові – чоловікові однієї з дам – ​​і запитав: "Ти з дружиною спілкувався? Що було?". Він відповів: "Їхали, щось там шуміли, але приставань за великим рахунком не було", – розповів Співаковський в ефірі програми ТаТоТаке.

"Росія несе розруху і пітьму": кіпер, який допомагає армії, зневажає "годувальників" і дивує історіями про нижчі ліги