УКР РУС

Визначився другий новачок АПЛ 2024/25 – клуб з українським слідом чекав 22 рокиbomb

4 травня 17:02 Читать на русском
Автор: Андрій Булеца

Останній тур регулярки Чемпіоншипу визначив другу команду, яка поповнить АПЛ у наступному сезоні.

Лестер заздалегідь оформив собі чемпіонство, а на другу путівку претендували Іпсвіч та Лідс. "Трактористи" мали три очки запасу і вдома приймали борця за виживання – Хаддерсфілд. "Павичі" також в рідних стінах зустрічали міцний Саутгемптон, який гратиме у плей-офф.

Лестер виграв Чемпіоншип – дубль Варді дозволив обійти Манчестер Сіті в історичному заліку

Іпсвіч здобув впевнену перемогу 2:0 і не дав жодних надій конкуренту. Лідс взагалі програв Саутгемптону 1:2, тому має готуватись до плей-офф. За третю путівку в еліту поборються ці два клуби, а також Вест Бромвіч та Норвіч. Ротерхем, Хаддерсфілд і Бірмінгем вилетіли у Лігу 1.

Іпсвіч чекав повернення в АПЛ 22 роки. Клуб навіть опускався до третього дивізіону, але переломним моментом став прихід Кірана МакКенни у грудні 2021-го. Колишній асистент МЮ збудував суператакувальну команду, яка два сезони поспіль підвищується. Нагадаємо, наприкінці 80-х – початку 90-х кольори "трактористів" захищав українець Сергій Балтача.

Арсенал не без скандалу розгромив Борнмут, відірвавшись від Манчестер Сіті – Забарний старався, Зінченко знову не зіграв

Стежте за перебігом АПЛ разом із ліцензійним букмекером GGBET . Понад 70 видів спорту та дисциплін кіберспорту – тут кожен знайде для себе цікавий матч!

УЧАСТЬ В АЗАРТНИХ ІГРАХ МОЖЕ ВИКЛИКАТИ ІГРОВУ ЗАЛЕЖНІСТЬ. ДОТРИМУЙТЕСЯ ПРАВИЛ (ПРИНЦИПІВ) ВІДПОВІДАЛЬНОЇ ГРИ

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності, видана 23.08.2023 року комісією з регулювання азартних ігор і лотерей (рішення про видачу ліцензії № 128 від 08.08.2023 р.)

РЕКЛАМНА ІНФОРМАЦІЯ