УКР РУС

Визначилися всі учасники 1/8 фіналу Ліги Європи – Шахтар припинив боротьбу за трофейlight

23 лютого 00:51 Читать на русском
Автор: Юрій Яковлев

Шахтар не зміг пройти Марсель у стиковому раунді Ліги Європи 2023/24. У четвер, 22 лютого, стали відомі всі команди, які гратимуть в 1/8 фіналу.

На цій стадії турніру зіграють 16 клубів, 8 із яких були відомі раніше. Це команди, які фінішували першими у групах Ліги Європи. У четвер, 22 лютого, до них приєдналися 8 команд-переможців стикового раунду ЛЄ. На жаль, серед них немає Шахтаря, який поступився Марселю 1:3 і завершив єврокубковий сезон.

Ліга Європи: фантастичний Трубін витягнув Бенфіку в 1/8, хет-трик лідера Ренна не допоміг пройти Мілан

Список учасників 1/8 фіналу Ліги Європи 2023/24:

Сіяні: Аталанта (Італія), Байєр (Німеччина), Славія Прага (Чехія), Брайтон, Вест Хем, Ліверпуль (усі – Англія), Рейнджерс (Шотландія), Вільяреал (Іспанія).

Несіяні: Мілан, Рома (обоє –Італія), Карабах (Азербайджан), Бенфіка, Спортінг (обоє – Португалія), Фрайбург (Німеччина), Марсель (Франція), Спарта Прага (Чехія).

Жеребкування 1/8 фіналу Ліги Європи відбудеться 23 лютого у Ньйоні. Початок – о 13:00 за київським часом. Клуби з однієї країни на цій стадії не можуть зіграти між собою. Сіяні команди перший поєдинок проведуть на виїзді. Матчі 1/8 фіналу відбудуться 7 і 14 березня.

Шахтар програв Марселю і вилетів з Ліги Європи – Україна втратила останню команду в єврокубках, Обамеянг написав історію