УКР РУС

"Висловлювання Денисова просто смішні", – представник "Плюсів" розповів про боротьбу за показ матчів УПЛ

6 серпня 2019 Читать на русском

Керівник управління спортивних проектів "1+1 media" Cтепан Щербачов відповів на звинувачення директора каналів "Футбол 1/2".

"Олександр посилається на те, що канали "Футбол 1/2" виграли тендер на три сезони УПЛ і є офіційними трансляторами, але насправді Прем'єр-ліга порушила всі власні обіцянки, передавши права через умовний тендер.

Денисов назвав показ матчів УПЛ на "2+2" незаконним

Те, що було обіцяно Томасом Гріммом, повністю розходиться з тим, що ми спостерігаємо сьогодні. Тендер був абсолютно неприйнятний для нашої та інших телекомпаній, які могли б бути зацікавлені в придбанні подібного плану прав.

Заяви Денисова – це необхідна формальність, але ніяк не реальність. Реальність зовсім інша: УПЛ знову намагається силовим способом передати всі права в руки одного транслятора. Багато клубів не згодні ні з цим рішенням, ні з політикою, яку зараз проводить Прем'єр-ліга. І те, що на сьогоднішній день п'ять клубів вже працюють з нами, – підтверджує нашу думку. До того ж, зараз ми просто не згадуємо ті клуби, які хотіли підписати контракти з нами, але через розуміння, що сьогодні вони працюють з каналами "Футбол 1\2" отримали від нас відмову. А так клубів могло бути більше.

"Клуби не можуть продавати права на показ матчів іншим телеканалам", – Грімм розповів про боротьбу за єдиний телепул УПЛ

Ми із задоволенням обміняємося футболками, але не будемо мінятися ніякими фрагментами. Ми не приймаємо всерйоз заяви про якісь неправомірні дії. Подібні висловлювання звучать просто смішно, адже згідно з установленими правилами, рішення приймаються 2/3 голосів учасників. Тобто, якщо учасників менше восьми, то фактично подібні рішення є нелегітимними", – сказав Щербачов в коментарі прес-службі"1+1 media".