УКР РУС

"Виселяйся з бази", – Мілевський розповів про конфлікт з Блохіним

6 серпня 2019 Читать на русском

Колишній нападник київського Динамо Артем Мілевський розповів найбезглуздішу чутку про себе.

"Найбезглуздіша чутка про Артема Мілевського? Що зовсім п'яний прийшов на тренування. Це від Блохіна, який говорив: "П'яних людей я тренувати не буду". Ну як я п'яний? Ну так, ми посиділи з пацанами до другої або до третьої, а тренування о першій годині дня. Як ти можеш бути на ньому п'яним?

Мілевський: Ми приїжджали на тренування Динамо після дискотеки і возили там усіх, вони були просто трупами

У нас вже був якийсь дрібний конфлікт до того. Що мені йому було потрібно сказати? Я до того моменту з першою командою не працював, тренувався в дублі. Це було просто по-свинськи щодо мене. Ми ж разом сидимо з хлопцями, а крайнім роблять мене: "Не їдеш на збори. Ти не в першій команді".

Потім Блохін мені сказав: "Виселяйся з бази". Якого дідька, питається? Він що, її будував, ту базу, щоб мене виселяти? Я подзвонив Ігорю Суркісу: "Михайлович, ось така історія". – "Та годі, годі, живи ти на цій базі. Тільки помиріться якось". Але я людина з характером. І Блохін – людина з характером. Ніхто з нас кроків назустріч не зробив. Нехай. Такі ми люди. Я йому здоров'я бажаю.

"Що учудив? Машину роз***в", – Мілевський розповів, як розтрощив свій Ferrari

У мене основна претензія проста: внутрішній конфлікт виліз назовні. Так, Блохіна провокували на прес-конференціях, але він не стримався", – цитує Мілевського Оnliner.