УКР РУС

Вірменія – Україна: визначились найкращі гравці матчу за версією WhoScored та SofaScore

24 вересня 2022 Читать на русском

Статистичні портали назвали своїх героїв поєдинку Ліги націй між вірменами та українцями.

Данило Ігнатенко став найкращим гравцем зустрічі з Вірменією за версією WhoScored, отримавши 9,5 балів з 10 можливих. З найближчих переслідувачів – Олександр Зубков та Олександр Тимчик (обидва по 8,6 бала) і Артем Довбик (8,2 бала).

Збірна України встановила історичне досягнення у матчі Ліги націй з Вірменією

Натомість портал SofaScore найвищу оцінку поставив одразу двом гравцям – Ігнатенку та Довбику – по 8,8. Зубков заробив 8,5 бала, а Тимчик – 8,3.

До слова, Ігнатенко за 90 хвилин на полі забив гол (дебютний), 76 разів торкнувся м’яча, віддав 53 точні передачі з 60 (88%), завдав 3 удари по воротах (1 точний та 2 повз), провів 2 вдалих обведення з 2, виграв одну верхову дуель з двох тощо. Довбик, який з'явився на полі на 67-й хвилині, встиг оформити дубль та віддав асист, завдав 3 удари по воротах (2 точних і 1 заблокований) і віддав 4 точні передачі з 7 (57%).

Нагадаємо, Україна на виїзді розтрощила Вірменію 5:0 і очолила турнірну таблицю групи В1 (до матчу Шотландії з Ірландією). Вже у вівторок, 27 вересня, "синьо-жовті" зійдуться у вирішальному двобої з шотландцями за вихід в еліту Ліги націй. Початок зустрічі о 21:45.

Україна знищила Вірменію у матчі Ліги націй – сміливі ходи Петракова спрацювали, шоу Тимчика, Зубкова і джокера Довбика