УКР РУС

Випадок з Луніним змусив керівництво Реала змінити клубну структуру

19 січня 2020 Читать на русском

Голкіпер збірної України Андрій Лунін спричинився до революційних змін у стані "королівського" клубу.

Керівництво мадридського Реала зробило висновки після саги з переходом голкіпера збірної України Андрія Луніна з оренди в оренду, у зв’язку з відсутністю ігрової практики, повідомляє видання Marca.

"Він помилився, але отримав унікальну можливість": чому Лунін пропустив курйозний гол і чи поверне його Реал

"Вершкові" вирішили внести зміни до структури клубу і створили спеціальний Департамент. Новий орган буде займатися питаннями орендованих гравців незалежно від того, за яку команду вони виступають – головну чи молодіжні склади. Департаменту належатиме вибирати найкращі і найоптимальніші варіанти для кожного гравця, аби той у своїй новій команді мав достатньо ігрової практики і міг бути готовий повернутись в Реал у потрібний момент.

Нагадаємо, Лунін після оренди в Леганесі перейшов у Вальядолід, однак за півроку зіграв за свій клуб лише у двох кубкових матчах. Як наслідок, керівництво мадридського Реала, якому належать права на українця, розірвало контракт з "біло-фіолетовими" і відправило Андрія в Ов’єдо – клуб, який виступає у другому за силою дивізіоні Іспанії, однак який гарантував кіперу місце в основі.

Лунін припустився епічного фейлу в дебютному матчі за Ов'єдо – команда українця поступилась одному з лідерів Сегунди