УКР РУС

Вінісіуса переманюють з Реала – три клуби готові віддати 200 мільйонів євро, загроза для лідера збірної України

4 квітня 16:24 Читать на русском
Автор: Ольга Любушкіна

Нападник Реала Вінісіус стане предметом боротьби кількох європейських грандів, які готові заплатити за нього шалені кошти.

Ймовірний прихід Кіліана Мбаппе може внести розкол у роздягальню і поставити під сумнів становище бразильського вінгера у команді. Француз може забрати улюблену позицію Вінісіуса на полі, оскільки теж віддає перевагу грі зліва.

Модріч застав Переса зненацька – володар "Золотого м'яча" визначився з місцем продовження кар'єри

Як повідомляє El debate, Ліверпуль, Челсі та ПСЖ стежать за ситуацією з бразильцем. Європейські гранди готові запропонувати за Вінісіуса понад 200 мільйонів євро. Зазначається, що сам вінгер втомився грати в чемпіонаті Іспанії, особливі через відсутність захисту з боку суддів та постійні расистські нападки, яким він піддається без вжиття заходів. Тому не виключається можливість, що Вінісіус може покинути Реал.

Якщо Челсі зробить крок у підписанні Вінісіуса, це похитне ще більше становище Михайла Мудрика в клубі. Бразилець стане основним конкурентом українця за місце у стартовому складі.

Нагадаємо, Вінісіус приєднався до Реала у 2018 році. Загалом він заграв за "вершкових" у 253 матчах у всіх турнірах, в яких забив 77 голів та віддав 72 асисти.

Анчелотті – творець рекордів ЛЧ: насолоджуємося величчю тренера Луніна і Шевченка на порозі солідного ювілею