УКР РУС

"Він зламав долю людини", – екс-гравець Динамо Адлейба пригадав конфлікти Блохіна з Мілевським

23 червня 2019 Читать на русском

Давній товариш Артема Мілевського Денис Адлейба поділився думкою щодо причин невдач колишнього форварда збірної України.

"Все посипалося через пранкера. Він зламав долю людини. Ми у відпустці прилетіли в Нью-Йорк, увімкнули телефони – дзвінок. Тьома прямо в літаку розмовляв. Дивиться на мене і каже, що Карпін дзвонить. Якраз такий період був, що багато хто телефонував.

Йосіп Вуковіч: Футбольні кондиції Мілевського – повне лайно, професіоналізм на нулі

Я кажу йому: "Скажи, що потім поспілкуєтеся". А цей пранкер взяв і витягнув його на розмову, про Блохіна почав закидати. Але Артем сказав все як є, нічого поганого.

Блохін завжди ставив себе в приклад, коли щось пояснював: "Ось я там такий, ось я б". Він легенда і може так говорити, але іноземцям це не подобалося. Тьома це озвучив, але взяти і зарубати його за це?

У футболі бувають ревнощі. Артем ставав популярнішим за Блохіна. Хлопець і красивий, і успішний, і свій стиль у футболі. Як знаменитий Джордж Бест. Навколо нього все було дуже круто, але треба було робити правильні ходи. Адже одна неправильна кома в контракті – і все", – розповів Адлейба в інтерв'ю Tribuna.

Шевченко та ще 4 гравці, які зіпсували свою кар'єру переходом в інший клуб