УКР РУС

"Він вважав, що 40 тисяч доларів на місяць – це занадто": журналіст назвав зарплати Петракова і Ротаня у збірних України

1 жовтня 2022 Читать на русском

Журналіст Михайло Співаковський озвучив розмір гонорарів наставників національної та молодіжної команд.

"Треба спочатку спростувати інформацію про те, що Петраков заробляє у збірній Україні 100 тисяч на рік. Я давно говорив, що це неправда.

Ребров зароблятиме у збірній України вдвічі менше, ніж Шевченко, – джерело

Приблизно такою, за іронією долі, була зарплата Петракова після перемоги збірної на молодіжному чемпіонаті світу. Саме такою є зарплата Ротаня зараз у молодіжній збірній. Це дві приблизно рівні зарплати, і це якраз 100 тисяч на рік.

У головній збірній Петраков заробляє приблизно вдвічі більше, і, як я вже казав, йому було запропоновано ще вдвічі більше ніж ця сума, але він сам відмовився. Він вважав, що для скромної людини, для людини, яка ще нічого не досягла, зарплата приблизно в 35-40 тисяч на місяць – це занадто", – сказав Співаковський у програмі "ТаТоТаке".

Нагадаємо, Петраков очолив "синьо-жовтих" минулого літа, але не зумів вивести збірну на ЧС-2022 та повернутись в еліту Ліги націй. Його контракт розрахований до кінця поточного року.

Хто очолить збірну України після Петракова? Дует топів, несподіваний фаворит і ще три варіанти