УКР РУС

"Він піде першим": Каррагер напророкував швидкий крах тріо Салах-Мане-Фірміно

19 січня 2021 Читать на русском

Колишній оборонець англійського Ліверпуля, а нині – телевізійний експерт Джеймі Каррагер збентежений ігровою формою одного з лідерів мерсисайдської команди.

Легенда "червоних" заявив, що занепокоєний кондиціями Роберто Фірміно та побоюється за його місце в Ліверпулі, повідомляє FourFourTwo.

Ліверпуль – Манчестер Юнайтед: "нулі" в битві за лідерство побили рекорди переглядів, поступившись лише Грі престолів

Фірміно змарнував кілька перспективних нагод у ході недільних 0:0 проти Манчестер Юнайтед, а команда Юргена Клоппа втратила шанс піднятися на перше місце в Прем'єр-лізі. Бразилець у цьому сезоні забив 5 м'ячів за 25 матчів у всіх турнірах. Минулоріч він не зміг оформити двозначну кількість голів у чемпіонаті, забивши лише 9 м'ячів. І тепер Каррагер вважає, що його можна було б посадити в запас, якщо форвард не покращить форму.

"Він мав кілька шансів, але не зміг правильно розпорядитися м'ячем. Залучення ним інших до гри впало, а контрпресинг і відбір м'яч припинилися. Я зараз кажу не лише про нинішній сезон, а повертаючись до минулого сезону, коли Ліверпуль здобув титул. Я хвилювався вже тоді, гадаючи, чи зможе він усе виправити. Він той, за кого я переживаю найбільше, і якщо є хтось, кого знімуть з "експлуатації" раніше за інших, то я думаю, що це вірогідно буде Фірміно. Рано чи пізно це атакувальне тріо доведеться розділити.

Кількість голів неухильно зменшується. Також впадає у вічі його відсоток контролю м'яча. Це величезне падіння. Коли він не забивав і не асистував, то робив інші речі, але це тотальне падіння. Він той, за кого я переживаю. Чи це брак форми, чи повільне падіння з природних, звичних для всіх нападників, причин, коли досягаєш віку близько 30-ти, оскільки вони не грають так довго в порівнянні з іншими амплуа", – резюмував екс-оборонець.

До слова, реабілітуватися в очах Каррагера та решти фанатів Ліверпуля Роберто Фірміно може в четвер, 21 січня. На Енфілд у гості до "червоних" завітає Бернлі.

Лунін вичекав майже тисячу днів до мрії, Ярмоленко та Маліновський готові реабілітуватися – мідвік українців у Європі