УКР РУС

"Він один з найкращих форвардів в історії": Гвардіола зізнався, кого не вистачає Манчестер Сіті

20 січня 2021 Читать на русском

Головний тренер "містян" Хосеп Гвардіола розповів про відсутність Серхіо Агуеро перед перенесеним поєдинком 1-го туру з Астон Віллою.

"Він не буде готовий до матчу з Астон Віллою. Серхіо все ще перебуває на самоізоляції. Нам потрібен Агуеро, нам його не вистачає. Цифри говорять самі за себе – він один з найкращих форвардів в історії Манчестер Сіті.

Барселона може підписати Агуеро вільним агентом

Аргентинець – це той гравець, який може сам створювати небезпечні моменти і поодинці вигравати матчі. Його немає з нами вже досить давно. Ми могли б почати скаржитися, але ми зробили абсолютно протилежне. Ми просто чекаємо на його повернення.

Ми хочемо, щоб він повернувся якомога швидше, але в той же час ми повинні рухатися вперед і використовувати тих футболістів, які у нас є. Ми здатні знайти альтернативу Серхіо, поки він відновлюється", – наводить слова Гвардіоли Sky Sports.

До слова, Агуеро у поточному сезоні має у своєму активі лише 141 зіграну хвилину в АПЛ. Форвард пропустив значний проміжок часу через коронавірус та пошкодження.

Ліверпуль та Ман Юнайтед дають Зінченку шанс на лідерство, Конте декласував Пірло, день бабака для Барси – огляд вікенду