УКР РУС

"Він – майбутнє Динамо": Вукоєвіч оцінив рівень гри Ваната у спарингу з ЦСКА 1948

4 лютого 2021 Читать на русском

Огнєн Вукоєвіч, асистент головного тренера Динамо Мірчі Луческу, прокоментував контрольний матч проти ЦСКА 1948.

Товариські матчі
завершено
-

"Провели два різних тайми. Перший був хорошим, в другому були проблеми і помилки. Але Містер хотів всім дати шанс, подивитися ще всіх гравців, щоб була картинка до кінця зборів. У нас ще два матчі, але потрібно зробити певні висновки.

Помічники Шевченка відвідали спаринг Динамо, – ЗМІ

Скоро почнеться чемпіонат, так само і Ліга Європи. Тому ми дали шанс всім гравцям ще сьогодні, а на наступний тиждень вже треба готувати стартовий склад. Також треба подивитися стан травмованих і тих, хто повертається.

Ванат? Я ще на першому зборі в Дубаї сказав, що він дуже талановитий молодий футболіст. Він – майбутнє Динамо. Дуже добре працює з м'ячем, хороша техніка, розумний гравець. Ще не вистачає досвіду, сили, могутності, але це все прийде. Ванат добре використовує шанс, який отримує.

Треба подивитися останню зустріч проти БАТЕ, яку проведемо в понеділок. Це буде дуже важливо. Після цього матчу зможемо скласти картинку, зробити висновки. Збори закінчуються, Олімпік чекає, Брюгге чекає.

Сподіваюся і знаю, що ми зробили дуже багато в фізичному плані. Були проблеми, були травмовані, вони повертаються. Динамо буде готове", – поділився Вукоєвіч у коментарі Football Hub.

Додамо, що Динамо поновить виступи у чемпіонаті України матчем проти Олімпіка вже 13 лютого.

Динамо – ЦСКА 1948: Циганкова і ще кількох українців мало – не допомогли навіть 2 пенальті, чекаємо на диво 6