УКР РУС

Валенсія поступилась Сельті, Хетафе мінімально здолав Осасуну, Вільяреал переміг Ейбар: 2-й тур Ла Ліги, субота

20 вересня 2020 Читать на русском

У рамках 2-го туру Ла Ліги Сельта здолала Валенсію, Хетафе переміг Осасуну, Вільяреал здобув вольову перемогу над Ейбаром. Рахунок та звіт про матчі читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії 2020/21, 2-й тур

Вільяреал – Ейбар – 2:1

Голи: Морено, 63, Алькасер, 71 – Кіке, 50

Хетафе – Осасуна – 1:0

Гол: Мата, 54

Сельта – Валенсія – 2:1

Голи: Аспас, 13, 57 – Гомес, 46

Господарі відкрили рахунок вже на 10-й хвилині завдяки голу Жерара Морено, але після перегляду VAR на предмет офсайду його було скасовано. Більше гострих моментів у першому таймі не відбулось і команди пішли на перерву із нульовим рахунком.

Куман проганяє з Барселони перлину Ла Масії – улюбленець Сетьєна втратив статус недоторканного

По перерві Кіке Гарсія отримав чудову розрізну від Еспозіто, вийшов віч-на-віч із голкіпером, обіграв його та пробив у порожні ворота. А на 63-й Жерар Морено таки зумів забити і зрівняти рахунок. Він низом пробив з меж карного майданчика у лівий кут воріт. Трохи згодом, на 71-й Пако Алькасер обіграв захисника у штрафному майданчику і пробив поміж ніг голкіперу. Зрештою, фінальний свисток зафіксував вольову перемогу Вільяреала – 2:1.

Хетафе приймав Осасуну. Перша половина зустрічі була дуже нудною – жодного удару у площину воріт. У другому таймі ситуація не змінилась і моментів не побільшало. На 54-й рахунок зумів відкрити Хайме Мата. Він отримав передачу від Максімовіча прямо перед воротами і миттєво пробив під перекладину. Це був єдиний вартий уваги момент у матчі. Памплонці намагались вийти у атаку, проте до кінця матчу наблизитись до штрафного суперників не змогли. Фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу Хетафе – 1:0.

Валенсія на виїзді зустрічалась із Сельтою. Господарям вдалось відкрити рахунок вже на 13-й хвилині. Це Яго Аспас, балансуючи на межі офсайду, отримав чудову розрізну від Ноліто, вийшов віч-на-віч із голкіпером, майстерно обіграв його і пробив у порожні ворота.

По перерві "кажанам" вдалось зрівняти рахунок завдяки голу Максиміліана Гомеса. Він отримав передачу у штрафному майданчику від Даніеля Васса і в дотик вистрілив у праву дев'ятку. Однак, довго радіти їм не довелось. На 57-й той же Яго Аспас, на лінії карного майданчика, шедеврально пробив з штрафного у праву дев'ятку. "Кажани" до останніх секунд матчу відчайдушно намагались атакувати, але захист Сельти вистояв.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІСПАНІЇ