УКР РУС

Вільяреал здобув вольову перемогу над Хетафе, обірвавши 4-матчеву серію поразок

27 лютого 2023 Читать на русском

Хетафе у матчі 23-го туру Ла Ліги дав бій Вільяреалу на виїзді, однак програшу не уникнув (1:2). Звіт читайте на "Футбол 24".

Поєдинок на Кераміці між Вільяреалом і Хетафе мав велике значення для обох команд. Господарям важливо було перервати 4-матчеву серію поразок та повернутись у боротьбу за єврокубки. Мадридці ж у випадку тріумфу могли покинули б зону вильоту.

Півзахисниця Барселони стала найкращою футболісткою 2022 року за версією ФІФА

Гості так налаштувались, що відкрили рахунок вже на 9-й хвилині зусиллями Унала. Вигідний для Хетафе рахунок тримався майже до завершення першого тайму – аж на 44-й хвилині Чуквуезе вдалося його зрівняти. На старті ж другого тайму Самуель ще й асистував на Моралеса, завдяки чому Вільяреал вийшов уперед. 2:1!

Таким чином Чуквуезе вперше з 2019 року зміг забити й віддати асист у матчі Ла Ліги. Крім того, нігерієць увійшов до топ-3 африканців у цьогорічному розіграші Прімери за показником залученості до голів.

На жаль для Хетафе, рахунок не змінився. Фінальний свисток зафіксував вольову перемогу Вільяреала. "Жовта субмарина" набрала 34 очки й піднялась на сьоме місце, в той час як мадридці залишились на передостанній сходинці.

Осасуна перемогла Севілью у битві з п'ятьма голами, оновивши 42-річний рекорд і залишивши нервіонців біля зони вильоту