УКР РУС

Бетіс несподівано розтрощив Реал Сосьєдад і піднявся на третю сходинку Ла Ліги, Вільяреал здолав Райо Вальєкано

12 грудня 2021 Читать на русском

У неділю в рамках 17-го туру Ла Ліги відбулось декілька поєдинку. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії 2021/22, 17-й тур

Вільяреал – Райо Вальєкано – 2:0

Голи: Манді, 32, Морено, 36 (пен)

Бетіс – Реал Сосьєдад – 4:0

Голи: Морено, 14, 79, Хуанмі, 57, Фекір, 67

Барселона наприкінці матчу втратила перемогу над Осасуною – "мароканський Мессі" та прокляття останніх хвилин

Вільяреал у рідних стінах приймав Райо Вальєкано, намагаючись перервати 4-матчеву безвиграшну серію й відклеїтись від зони вильоту на 7 очок. Суперник, однак, був серйозним – мадридці в разі перемоги піднялись би в зону ЛЧ. Попри цей факт, "жовта субмарина" зібралася, видавши ударний перший тайм: на 32-й хвилині Манді вивів господарів уперед, замкнувши подачу з кутового, а на 36-й Жерар Морено реалізував пенальті – 2:0!

Шоковані гравці Вальєкано не прийшли до тями навіть по перерві, а Вільяреал ще й третій гол провів – знову відзначився Морено, тільки тепер Альберто. На жаль для левантійців, взяття воріт не зарахували через офсайд. Тим не менш, на підсумковий результат ця невдача не вплинула. Фінальний свисток зафіксував перемогу Вільяреала з рахунком 2:0.

У головному матчі дня зійшли представники топ-4 – Бетіс і Реал Сосьєдад. Господарі вже на початку зустрічі вийшли вперед зусиллями Морено і до перерви фактично відстоювали мінімальну перевагу. Гостям відверто не щастило: дуель між Порту і Руєм Сілвою була на користь кіпера королівського клубу – тричі йому вдавалось рятувати свої ворота.

По перерві Хуанмі головою подвоїв перевагу севільців, вистрибнувши вище за оборонців після навісу з лівого флангу. Згодом Фекір зняв всі питання щодо переможця, з лінії воріт поціливши у дальній кут. Під завісу матчу Морено втік лівим флангом, увірвався у штрфний майданчик і з гострого кута пробив повз кіпера. Дубль Алекса завершив розгром Бетіса.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІСПАНІЇ