УКР РУС

Вільяреал впевнено переміг Осасуну завдяки дублю Данджуми, перервавши 4-матчеву безвиграшну серію

17 жовтня 2022 Читать на русском

Осасуна продовжила скочуватись вниз по таблиці Ла Ліги, зазнавши поразки від Вільяреала у матчі 9-го туру (0:2). Звіт читайте на "Футбол 24".

Вільяреал закривав програму 9-го туру Ла Ліги домашнім матчем проти Осасуни. Обидві команди останнім часом не тішили своїх вболівальників – левантійці не знали перемог у чотирьох поєдинках поспіль, а памплонці не виграли у трьох. Мотивації футболістам додавала можливість піднятись у зону єврокубків.

Фанатів Атлетіка вигнали зі стадіону за прапори так званої "ДНР" та СРСР

Загалом, зустріч пройшла за переваги Вільяреала. Осасуна завдала трохи більше ударів, однак із 14 пострілів лише два пройшли з меж штрафного – всі інші виявились дальніми й негострими. "Жовта субмарина" провела 8 ударів з периметру, та і загалом виглядала значно небезпечніше. За очікуваними голами левантійці вели з рахунком 1,58 vs 0,50 xG.

Такий футбол вилився у два голи Груневальда. На 42-й хвилині Данджума вивів підопічних Унаї Емері вперед, п'яткою замкнувши простріл Джексона на лінію воротарського. На 52-й же нідерландець реалізував пенальті – 2:0. Цього виявилось достатньо для перемоги господарів. Осасуна жодним забитим м'ячем не відповіла.

Вільяреал набрав 15 очок і піднявся на сьоме місце, в зону Ліги конференцій. Осасуна з 13 заліковими балами опустилася на дев'яту сходинку.

"Золотий м'яч-2022": Бензема на вершині, Шевченко у ролі амбасадора України і три нагороди для Барселони