УКР РУС

Іско та Грінвуд оформили по 9 результативних дій у Ла Лізі, Сельта розгромила Осасуну, нічия у дербі "жовтих субмарин"fire

4 лютого 21:38 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

В рамках програми дня у 23-му турі Ла Ліги 2023/24 провели кілька матчів. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії 2023/24, 23-й тур

Вільяреал – Кадіс – 0:0

Осасуна – Сельта – 0:3

Голи: Ларсен, 24, де ла Торре, 25, Дувікас, 90

Бетіс – Хетафе – 1:1

Голи: Іско, 35 (пен) – Грінвуд, 8 (пен)

Довбик проти Реала: відомі результати медичних тестів лідера Жирони – ЗМІ пророкували йому завершення сезону

Кадісу для виходу із зони вильоту бракувало всього двох очок. Непогано, як для команди з 18-матчевою безвиграшною серією у Ла Лізі. Обидва ці факти мали мотивувати андалусійців на битву з Вільяреалом – втім, дербі "жовтих субмарин" не потішило фанів забитими голами. Нульова нічия залишила колективи у боротьбі за виживання, хоча у левантійців ситуація явно веселіша (7 пунктів відриву від аутсайдерів).

Сельта на виїзді несподівано здолала Осасуну. Долю зустрічі було вирішено в середині першого тайму протягом хвилини – Ларсен відкрив рахунок з подачі де ла Торре, а за мить норвежець віддячив своєму візаві, помінявшись ролями. 0:2

Осасуна ж по перерві лютувала, била з різних позицій за найменшого шансу, але все намарно. Щобільше, на останній хвилині Дувікас, який вийшов на заміну, забив останній цвях у домовину господарів, піднявши свою команду на шістнадцяту сходинку.

Бетіс у рідних стінах розписав нічию з Хетафе. Чергові голи провели Іско та Грінвуд, причому обидва відзначились з пенальті. Лідер андалусійців тепер має 6+3 у 22 матчах Ла Ліги 2023/24 – за попередні 5 сезонів чемпіонату (101 матч) Аларкон забив менше. Орендований з МЮ скандаліст, своєю чергою, набив 5+4 у 18 іграх.

Жирона без Довбика не змогла здолати Сосьєдад – судді скасували чистий гол каталонців, Лунін отримав шанс піти у відрив