УКР РУС

Відомому голкіперу діагностували рак яєчок – він відразу призупинив кар'єру

20 травня 2023 Читать на русском

Воротар збірної Австрії та Сьйона Хайнц Лінднер змушений відійти від улюбленої справи заради здоров'я.

"Привіт дорогі друзі, любі вболівальники! На жаль, я повинен сказати вам, що цей сезон у Сьйоні і національній збірній для мене закінчився. Нещодавно у мене виявили пухлину в лівому яєчку. Ви, звичайно, можете собі уявити, що цей діагноз мене сильно вразив. Кілька днів тому мені зробили операцію, яка склалася дуже добре.

Нойєр зізнався, що поборов рак шкіри обличчя – лідер Баварії переніс три операції, аби перемогти хворобу

Я хотів би подякувати команді лікарів. Слава Богу, злоякісну пухлину вчасно розпізнали, і вона не розширилася. Я вирішив відкрито і чесно ставитися до своєї хвороби, а також запобігти будь-яким спекуляціям щодо мого стану здоров’я. Я прошу вас поважати рішення, що я більше не робитиму жодних заяв про свою хворобу. Я хочу повністю зосередитися на тому, щоб знову стати здоровим у найближчі тижні.

Буду тримати кулаки, щоб і збірна Австрії, і Сьйон вдало зіграли в майбутніх матчах без мене. Тепер я в ролі вболівальника. З нетерпінням чекаю, коли буду повністю здоровим і готовим знову грати наступного сезону. Дякую за розуміння, будьте здорові", – написав 32-річний Лінднер у соцмережах.

"Ти не допоможеш собі, якщо впадеш у депресію": наступник Холанда, екс-партнер Ярмоленка здолав хворобу і б’є рекорди ЛЧ