УКР РУС

Відмова від ЛЧ, доходи на 10 млрд євро і молодіжна революція – президент Наполі запропонував свій варіант Суперліги

15 вересня 2021 Читать на русском

Президент Наполі Ауреліо Де Лаурентіс з ентузіазмом сприймає ідею Суперліги, хоча його клуб не запрошували в провальний "оригінальний" проект.

"Система більше не працює. Ліги чемпіонів та Європи не приносять клубам достатньо доходу, і для того, щоб бути конкурентоспроможними, вам необхідно витрачати значно більше. Призові від УЄФА цього не враховують. Клуби повинні контактувати один з одним, щоб створити більш сучасний і прибутковий турнір.

"Ми повинні об'єднатися проти ганебної та брехливої Суперліги": Чеферін не хоче залишати шансів Реалу, Барсі та Ювентусу

Ми повинні скоротити кількість команд у чемпіонатах і створити європейську лігу з демократичною системою відбору, заснованою на досягненнях у своїх країнах. Я вивчав цей проект: він би приніс європейському футболу 10 мільярдів євро, але потрібно мати тверду волю і повну незалежність.

Якщо ми не змінимо правила і не покращимо шоу, то нас кинуть. Люди від 8 до 25 років, я провів опитування. Вони перестали дивитися футбол і вважають за краще грати з мобільними телефонами. Бажання побачити футбол наживо на стадіонах не зникне, але тепер вже є "віртуальні стадіони", які можуть залучити мільярди людей. Помирімо цю публіку з найвеличнішим і найвпливовішим видом спорту", – цитує Де Лаурентіса AS.

Флорентіно Перес: правила бізнесу від ідеолога Суперліги – він зазіхає на футбол, який ми любимо