УКР РУС

''Відібрати місце в Куртуа – неможливо": провідний іспанський журналіст дав пораду Луніну

11 січня 2021 Читать на русском

Голкіпер Реала Андрій Лунін не отримує ігрової практики. В Іспанії радять знову шукати щастя за межами Сантьяго Бернабеу.

Дієго Плаза – журналіст El Chiringuito – провів прямий ефір на сторінці популярної аналітичної програми у Фейсбук. Журналіст "Футбол 24" Володимир Лесько не втратив нагоди поцікавитися думкою іспанських колег щодо майбутнього Андрія Луніна в мадридському Реалі.

Лунін дізнався суперника в потенційному дебютному матчі за Реал – результати жеребкування 1/16 фіналу Кубка Іспанії

"Відібрати місце в Куртуа – неможливо. Лунін ще дуже молодий воротар, і я вважаю, що він повинен грати задля власного ж прогресу. Оренда для нього – найкраща опція. Слід знову підшукати клуб, який гарантував би йому практику.

Проте дочекаймося Кубка Іспанії. Мадрид незабаром стартує проти Алькояно, не сумніваюсь, що місце у воротах займе саме Лунін", – сказав Дієго Плаза.

Нагадаємо, українець став гравцем "вершкових" влітку 2018 року, проте так і не провів жодного матчу у складі Реала, за виключенням товариських. Андрій вже тричі вирушав у оренди (Вальядолід, Леганес та Ов'єдо), проте отримав регулярну ігрову практику лише в Сегунді.

Конфлікт Рамос-Реал: капітану підшукали заміну і новий клуб – фани визначились, а Мессі потрапив під гарячу руку