УКР РУС

"Відчув себе маленькою людиною": одноклубник Маліновського пригадав нетипове приниження від Роналду

6 квітня 2021 Читать на русском

Оборонець Аталанти з Бергамо Робін Госенс у своїй автобіографії "Мрії того варті" пригадав неприємний досвід спілкування з нападником туринського Ювентуса Кріштіану Роналду.

"Після зустрічі з Ювентусом я спробував реалізувати свою давню мрію і отримати футболку Роналду. Я підійшов до нього після фінального свистка, запропонував обмінятися, але він не погодився. Він навіть не глянув у мій бік. Просто відповів "Ні!".

Екс-партнер Яремчука продає бутси, у яких вкрав чистий гол Роналду – скандальний матч продовжує боротьбу за життя дитини

Я був вражений такою реакцією і відразу відчув сором. Я розвернувся і пішов, відчувши себе справді маленькою людиною. Ви знаєте, той момент, коли відбувається щось неприємне, і ви озираєтесь навколо з надією, що ніхто цього не бачив. Саме це я відчув тоді, намагаючись приховати інцидент", – цитує німця Corriere dello Sport.

Відзначимо, що Робін Госенс захищає кольори Аталанти з літа 2017 року. У вересні 2020-го він дебютував у збірній Німеччини та вже провів 5 матчів за Бундестім.

Ліверпуль і Ювентус прощаються з титулом, провал Атлетіко, ПСЖ та Челсі, расизм в Іспанії, шедевр у Римі – огляд вікенду