УКР РУС

Відбір до ЧС-2022: Пашаліч подарував перемогу Хорватії, Білорусь здійснила вражаючий камбек

27 березня 2021 Читать на русском

Стартував другий тур європейської кваліфікації на ЧС-2022. Рахунок та огляд матчів читайте на "Футбол 24".

ЧС-2022. Кваліфікація, 2 тур

Група H

Росія – Словенія – 2:1

Голи: Дзюба, 26, 35 – Ілічіч, 36

Хорватія – Кіпр – 1:0

Гол: Пашаліч, 40

Група Е

Білорусь – Естонія – 4:2

Голи: Лисакович, 45 (пен.), 84, Кендиш, 64, Савицький, 81 – Аньєр, 31, 55

Модріч побив рекорд Срни у збірній Хорватії

Словенія та Росія у очному протистоянні мали визначити, хто стане одноосібним лідером секстету. Вони стали єдиними командами групи G, які виграли матчі першого туру. Росіяни на правах господарів краще розпочали гру – Дзюба оформив дубль. Однак Ілічіч відразу ж один м'яч відквитав. Друга половина пройшла під контролем словенців, у яких виділявся все той же Ілічіч, проте росіяни втримали переможний рахунок.

Хорватії потрібно було реабілтовуватись за поразку у першому раунді від словенців (0:1), і вдалось це підопічним Даліча не без проблем. Лише один гол хавбека Аталанти Маріо Пашаліча у ворота Кіпру визначив долю матчу. Попри перемогу, Хорватія поки розташувалась лише на третій сходинці групи H, пропустивши вперед Словенію та Росію.

Більшу частину поєдинку проти збірної Естонії білорусам довелось відігруватись, але ближче до завершення гри господарі все ж дотиснули прибалтійців. Національна команда Білорусії зрівнялась за очками зі своїми суперниками по групі – Бельгією та Чехією.

ЧС-2022: Франція спробує не відпустити Україну, кавказький вояж Іспанії, битви лідерів груп – фішки другого туру відбору