УКР РУС

"Від них там буде більше сенсу": директор Олександрії виступив за участь Динамо та Шахтаря у благодійних матчах у Європі

6 квітня 2022 Читать на русском

Директор Олександрії Дмитро Кітаєв прокоментував виїзд гравців Динамо та Шахтаря з України задля проведення благодійних поєдинків.

"Якщо вони це роблять на благо країни, якщо Динамо та Шахтар гратимуть матчі, а гроші, отримані за їхнє проведення, переправлятимуться нашій армії та на допомогу українцям, то нехай грають. Думаю, що від них там буде більше сенсу, ніж, якщо вони сидітимуть тут без діла.

Легія знайшла спосіб перевести дохід з продажу квитків на матч проти Динамо в обхід Суркісів

Якщо вони виїхали для того, щоб реально допомагати Україні, то це плюс. А якщо вони вигадали це все, щоб під шумок втекти з країни і сидіти за кордоном, доки не закінчиться війна, то це не дуже добре. У будь-якому разі, все це залишиться на совісті керівників клубів. Я не хочу судити нікого. Сподіваюся, що це все робиться на благо. Якщо буде допомога, то я лише за", – поділився Кітаєв у коментарі Fanday.

Нагадаємо, Динамо та Шахтар оголосили про проведення благодійних матчів з європейськими клубами. Виручені кошти планують відправити на потреби постраждалих та для ЗСУ.

Росія напала на Україну: сумні прогнози для Динамо з Шахтарем, екс-зірка збірної затримав диверсанта (LIVE)