УКР РУС

Вест Хем втратив двох ключових гравців – вони спорудили переможний гол у фіналі єврокубка

11 січня 07:30 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Атакувальний півзахисник Вест Хема Лукас Пакета може пропустити щонайменше два місяці через травму литкового м'яза. Форвард Джаррод Боуен також вибув на кілька матчів.

У недільному матчі Кубка Англії з Брістоль Сіті Пакета посилив травму литкового м'яза, яку заробив у матчі з Арсеналом наприкінці грудня 2023-го року. Він пропустив матч із Брайтоном за 2 січня і протримався всього 14 хвилин на полі у грі з Брістолем.

Тренер володаря єврокубка "зламав" гравця – він змусив його грати, незважаючи на скаргу

Як інформує ВВС, Пакета звернутися до фахівця, щоб визначити ступінь проблеми. Його відсутність стане серйозним ударом для тренера Девіда Моєса, оскільки бразилець став ключовою фігурою у відродженні Вест Хема в 2023 році. Саме його пас дозволив Джарроду Боуену здобути перемогу у фіналі Ліги конференцій над Фіорентиною в червні, завдяки чому "молотобійці" завоювали перший євротрофей за 43 роки.

Тим часом Боуен також може пропустити кілька ігор через біль у щиколотці. Очікується, що він не зможе допомогти своїй команді в матчах із Брістолем у Кубку і Шеффілд Юнайтед в АПЛ. Травми сталися в той момент, коли Вест Хем також позбувся іншого гравця атаки в особі Мохаммеда Кудуса – форвард поїхав на КАН у складі збірної Гани.

Кубок Англії: Ман Сіті відзначив повернення Де Брюйне побиттям Хаддерсфілда, інші клуби АПЛ не впоралися