УКР РУС

"Вест Хем спробує позбутися Ярмоленка": фатальний вирок для українця від екс-форварда збірної Англії

13 грудня 2020 Читать на русском

Знаменитий англійський нападник Кевін Філліпс не бачить майбутнього для Андрія Ярмоленка у лондонському Вест Хемі.

"На мою думку, продати Ярмоленка було б розумним кроком для Вест Хема. Він не так вже й багато грав, а це один з найвисокооплачуваніших футболістів команди (115 тисяч фунтів на тиждень відповідно до даних Spotrac – прим.). Якби я був власником клубу, то хотів би оформити його перехід.

Ярмоленко зізнався, як Суркіс загальмував його трансфер із Динамо

Впевнений, що власники звернуть на це увагу, тому що він не грає регулярно. На виручені з його продажу і зекономлені на зарплаті гроші можна підписати пару нових гравців. Я б точно припустив, що це може статися в січні, але це буде непросто. Я дуже сумніваюся, що цей гравець отримає таку зарплату в іншому місці. Чи захоче він переходити, з огляду на це?

Ситуація складна, але я думаю, що Вест Хем спробує позбутися його в січні, якщо зможе", – цитує Філліпса Football Insider.

Нагадаємо, Ярмоленко приєднався до "молотів" влітку 2018-го з Борусії Д. У поточному сезоні українець забив 2 голи та віддав 3 асисти – щоправда, в матчах Кубка англійської ліги. В АПЛ 31-річний вінгер вийшов на поле 5 разів, результативними діями не відзначився.

Маліновський тріумфально повернувся! Забив ефектний гол, став найкращим у матчі Серії А, замінив опального капітана