УКР РУС

Сон і Кейн знову принесли перемогу Тоттенхему, Вест Бромвіч на останніх хвилинах врятував нічию з Брайтоном

26 жовтня 2020 Читать на русском

В рамках 6-го туру АПЛ Брайтоном і Вест Бромвічем переможця не виявили, а Бернлі зазнав мінімальної поразки від Тоттенхема.

Чемпіонат Англії 2020/21, 6-й тур

Брайтон – Вест Бромвіч – 1:1

Голи: Лівермор, 40 (автогол) – Грант, 83

Бернлі – Тоттенхем – 0:1

Гол: Сон, 76

Програму дня відкривав поєдинок між Брайтоном та Вест Бромвічем. "Чайки" у рідних стінах виграли лише один з останніх 11-ти матчів, але сьогодні перемога була близькою. Господарі вийшли вперед на 40-й хвилині внаслідок автоголу Лівермора – це п'ятий автогол на користь Брайтона з початку попереднього сезону АПЛ. Жоден клуб ліги, окрім Тотенхема, не отримував стільки автоголів суперника.

Рахунок 1:0 тримався майже весь другий тайм, але на 83-й хвилині Вест Бромвіч відігрався зусиллями Карлана Гранта, якому дали пробити з центру штрафного після передачі з правого флангу – 1:1. Це був останній гол у зустрічі. Брайтон знову не виграв у рідних стінах.

Тур закривав поєдинок між Бернлі та Тоттенхемом. Обидві команди підходили до зустрічі на тлі невтішної статистики – "бордові" не знали перемог в останніх п'яти матчах, а "шпори" тільки два з 28 виїздів завершили без пропущених голів.

Зустріч почалася з жовтої картки, яку показали Браунхілу на 63-й секунді – це найшвидший результат з грудня 2019-го, коли Мактомінай отримав попередження на 24-й. З моментами все було не настільки яскраво, тож до 76-ї хвилини на табло горіли 0:0. Ситуацію врятувала зв'язка Кейн-Сон: англієць при подачі з кутового виконав скидку, а кореєць замкнув її головою – 0:1. Цей гол став 29-м в АПЛ для даної парочки нападників – більше забивали тільки Дрогба з Лемпардом. Виявилось, що цей гол став і переможним.

Лестер здобув історичну перемогу над Арсеналом, Саутгемптон завдав Евертону першої поразки в сезоні