УКР РУС

Аталанта оформила камбек з Болоньєю, перервавши тривалу безвиграшну серію, Верона здолала Кремонезе у битві невдах

9 січня 2023 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

В рамках завершальної програми 17-го туру Серії А відбулось два матчі. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Італії 2022/23, 17-й тур

Верона – Кремонезе – 2:0

Голи: Лазовіч, 9, 26

Болонья – Аталанта – 1:2

Голи: Орсоліні, 6 – Копмейнерс, 47, Хьойлунд, 59

Маліновський визначився з ігровим номером у Марселі

У 17 турі Серії А зійшлися абсолютні аутсайдери чемпіонату. Верона перемогла та піднялася з 20 місця на 18. Обидва голи в матчі забив Дарко Лазовіч. Серб швидко відкрив рахунок, а потім подвоїв перевагу, завершивши контратаку, яку розігнав Дойг. Кремонезе в цьому сезоні ще не перемагав.

Болонья вийшла вперед у матчі з Аталантою вже на 6 хвилині: помилка Толої і Паломіно стала подарунком для Орсоліні – екс-гравець бергамасків з лінії шфтрафного закрутив сферу у дальній кут. Гості перехопили ініціативу, але майже не били по воротах, на відміну від суперника.

Одразу по перерві Аталанта зрівняла: Копмейнерс з лівої наважився на дальній удар – Скорупскі у стрибку не дотягнувся до сфери. Ще до середини другої сорокап'ятихвилинки бергамаски забили вдруге: Гасперіні вгадав з заміною – Едерсон, який тільки-но вийшов на поле, організував передачу на Бога, а той асистував Хьойлунду. Перемога дозволила Аталанті перервати чотириматчеву безвиграшну серію у чемпіонаті і піднятись на шосту сходинку турнірної таблиці.

Рома дивом врятувала нічию з Міланом та не пустила "россонері" на друге місце Серії А