УКР РУС

Вернидуб здивований різним ставленням до Шевченка та Петракова на чолі збірної України

10 вересня 2021 Читать на русском

Головний тренер Шерифа Юрій Вернидуб поділився думками щодо наставників збірної України – Андрія Шевченка та Олександра Петракова.

"Я дуже поважаю Шевченка. Але робити це публічно. Ви повинні були сісти з тим же Павелком і все розкласти по поличках. І не виносити цей бруд, навіщо? Не поділили гроші? Тому я завжди і кажу, що я не хочу отримувати гроші, я хочу їх заробляти. Нехай вони невеликі, не такі, як вони заробляють, але мені цього достатньо.

Екс-гравець збірної України дав пораду Петракову за підсумками трьох стартових матчів

Чи не звертались до мене щодо роботи у збірній України? Ні, ніхто не звертався. Я дуже радий і щасливий, що збірну очолив Саша Петраков. Ми з ним спілкуємося. Він мене телефоном привітав з виходом до групового етапу ЛЧ, я його – після Франції. Нормальні взаємини. Щира та чесна людина. Такого, як він, – немає.

Всі говорять, що збірна ще не його команда. Як не його? Змінити схему не так просто, навіть з тими ж футболістами, а він це зробив за тиждень. У нього не було часу, як у Шевченка. Андрій Миколайович міг домовитися, щоб змістили весь чемпіонат. У Петракова немає таких повноважень. Ніхто не слухав тренерів клубів, тому що це потрібно було для збірної.

А зараз Петраков прийшов, і мало того, що за тиждень до гри призначили, так і травм купа. Чому на цю людину вішають більше гріхів, а там – бог і цар? Так не буває. Всі люди різні", – поділився Вернидуб у шоу Трендець на YouTube.

"Гравці дуже швидко злиють тренера": чому Петракова складно виправдати, а Шева міг би зробити Україні послугу