УКР РУС

Вернидуб з Шерифом створив найбільшу сенсацію 3-го раунду ЛЧ – український тренер налаштований на більше

11 серпня 2021 Читать на русском

Головний тренер Шерифа Юрій Вернидуб переконаний, що його команда заслужено пройшла у плей-офф кваліфікації ліги чемпіонів.

"Думаю, була дуже хороша гра. Гра європейського рівня, не побоюся цього слова. Ми грали з дуже сильним суперником, постійним учасником групових турнірів Ліги чемпіонів і Ліги Європи. Ми впоралися зі своїм завданням.

Вернидуб з Шерифом пробився до плей-офф Ліги чемпіонів, Харатін допоміг Ференцварошу пройти празьку Славію

Ми дуже добре проаналізували Црвену Звезду. Зробили те, що повинні були зробити. Сьогодні я можу назвати своїх хлопців справжніми чоловіками, справжньою командою, яка билася за результат. Яка дуже хоче пройти далі. Мінімальне завдання ми виконали. Але я дуже хочу і, сподіваюся, вони дуже хочуть нарешті потрапити в групу Ліги чемпіонів.

Не йде гра? Із Żubrówka завжди йде гра! Міксуй коктейлі з легендарною Żubrówka та
насолоджуйся переглядом топових матчів!
Żubrówka – відкрий легенду! Для тих, хто хоче справжнього! Дізнатись більше про Żubrówka та коктейлі тут.

На мій погляд, якщо брати в загальному гру, ми більше заслуговували на перемогу. Нехай на мене не ображається клуб Црвена Звезда – ми більше цього хотіли. У нас більше було моментів, ми забили свій м'яч і у нас було достатньо контратак, в яких повинні були забивати. Думаю, ми заслужили цю перемогу", – цитує Вернидуба офіційний сайт Шерифа.

Нагадаємо, команда українського фахівця створила чи не найгучнішу сенсацію третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів, вибивши з турніру Црвену Звезду. Матч у Сербії Шериф звів до нічиєї, а вдома здобув мінімальну перемогу. Останнім бар'єром для чемпіона Молдови перед груповим турніром ЛЧ стане загребське Динамо.

Бенфіка перемогла Спартак з голом імені Яремчука – українець шикарно дебютує за "орлів", але до ЛЧ лісабонцям ще далеко