УКР РУС

Вернидуб розповів, яких українців запрошував в Шериф і кого відмовляв від переїзду в Росію

16 січня 2022 Читать на русском

Головний тренер Шерифа Юрій Вернидуб до старту Ліги чемпіонів хотів підсилити команду чотирма українцями, але трансфери не відбулись.

"Я Будківського хотів, нападника, але не змогли домовитися. Дуже хотів Тотовицького. Я його знаю по роботі у Зорі. Це один із найкращих гравців на позиції "десятки". У нього немає проблем із м'ячем, техніка на дуже високому рівні, швидкість є, передача. Права нога – взагалі приголомшлива. Може штрафний виконати, кутовий. Є все те, що потрібно для десятого номера.

Вернидуб офіційно продовжив контракт з Шерифом

Ще хотів Іванісеню. Коли він пішов із Зорі, то я сам йому зателефонував і сказав: "Дімо, знаю, що ти зараз без клубу". Він заявив, що чекає, надійшла пропозиція, ось-ось повинен поїхати, але мені цей вибір не сподобається. Чому? Тому що в Росію. Кажу: "Дімо, це твій вибір, що я тобі можу сказати? Ти вибрав. Це я сказав, що ніколи, значить, ніколи, а це твоє право", – сказав Вернидуб в інтерв'ю YouTube-каналу ОТДУШИВДУШУ.

Нагадаємо, Шериф під керівництвом українського фахівця став справжнім відкриттям цього сезону: команда перемогла Реал і Шахтар на груповому етапі ЛЧ, а весною гратиме в плей-офф Ліги Європи проти Браги.

"Коли Шериф забив Реалу, я з переляку аж матюкнувся": Юрій Вернидуб очима свого сина – зворушливе інтерв’ю