УКР РУС

Вернидуб пробачив Зорі серйозну заборгованість щодо зарплати

19 грудня 2020 Читать на русском

Юрій Вернидуб, екс-тренер Зорі, а нині наставник Шерифа, пішов на благородний вчинок.

"Мені сказали про відставку, коли я вже знав про це. Вважаю, 9,5 років пропрацювати в одному клубі – теж чогось варте. Напевно, прийшов момент, коли потрібно щось міняти.

"Від Будківського чекав набагато більшого": Вернидуб оцінив потенціал своїх колишніх підопічних

Я знав, здогадувався про відставку. Видно було вже, ще за 2 місяці до цього. Коли програли Інгульцю в півфіналі Кубка, я сам запропонував. Розумів, що припустився помилки, на що президент відповів: "Закінчуй, працюй, все нормально". Хоча потім почали шукати тренера, я про це знав.

У мене ще був рік за контрактом. Були у клубу колосальні борги переді мною. Попросив повернути мені те, що чесно заробив. Що і було зроблено. Повернули, бо, як розумію, були б проблеми, якби не повернули. Я на контракті був, іншого тренера не могли заявити.

Останній рік просто пробачили? Так. Я його пробачив, коли мені повернули всі борги", – сказав Вернидуб в інтерв'ю ТаТоТаке.

Нагадаємо, Юрій Миколайович очолив луганців у 2011-му та пропрацював у клубі 8 років, після чого перейшов до солігорського Шахтаря. Напередодні Вернидуб став головним тренером Шерифа.

"Між Динамо і Шахтарем нарешті конкуренція": брак найкращого, претенденти на виліт, шок і сенсація з УПЛ