УКР РУС

Вернидуб налаштовував Шериф на подвиг зухвалими заявами тренера суперників

26 серпня 2021 Читать на русском

Наставник Шерифа Юрій Вернидуб емоційно відреагував на нічию з Динамо З (0:0) і вихід в груповий етап ЛЧ.

"Сьогодні я дуже щаслива людина. Напевно, найщасливіша. На самому початку я говорив, що приходив у Шериф з однією мрією – зіграти в Лізі чемпіонів. Моя мрія здійснилась. Але це не тільки моя заслуга, це робота команди, всіх хлопців, які були одним цілим, як сім'я.

Історичний успіх Вернидуба у відеоогляді матчу Динамо З – Шериф

Ми пройшли нелегкий шлях з першого кваліфікаційного раунду. Я пишаюся тим результатом, який показали хлопці. Ми з восьми ігор виграли шість, а в двох зіграли внічию. Забили 14 голів, а пропустили 2. Це говорить багато про що. Я читав інтерв'ю головного тренера Динамо, який сказав, що вони не хочуть доводити гру до пенальті, а хочуть вирішити все максимум в додатковий час. Мені, напевно, не треба було навіть налаштовувати команду, а просто сказати ці слова. І команда зробила те, що повинна була зробити.

У нас теж було багато проблем зі складом, але ми вирішили це завдання. Ми правильно вивчили суперника, що й дало цей результат. Ви бачили гру на полі, думаю, ми заслужили цю перемогу і заслужили виступати в групі Ліги Чемпіонів. Кого б хотів бачити у групі? Для мене було б цікаво бачити найсильніші європейські клуби, з топ-5. У Тирасполь приїдуть футболісти, яких там ніколи не бачили наживо. Та й нам самим хочеться подивитись і порівняти з нашою силою", – заявив Вернидуб на прес-конференції.

Вернидуб вивів Шериф у груповий етап Ліги чемпіонів, Зальцбург ускладнив життя Динамо