УКР РУС

Вернидуб – про дуель з Шахтарем: Задля цікавості подивився навіть кілька матчів Сассуоло з минулого сезону

13 вересня 2021 Читать на русском

Український тренер тираспольського Шерифа Юрій Вернидуб дуже скрупульозно підходить до історичного матчу своєї команди у груповому етапі Ліги чемпіонів.

"Чим нинішній Шахтар відрізняється від того, проти якого грав я? Зрозуміло, що команда змінюється, прийшов новий тренер, достатньо молодий, про якого всі відгукуються, як про другого Гвардіолу.

Шериф – Шахтар: УЄФА призначив скандального суддю, який ставав свідком погрому українців

Складно зараз сказати щось, але те, що Шахтар готувався до Ліги чемпіонів, Шахтар зробив досить серйозні придбання, говорить про серйозні наміри. Буде дуже непросто і нелегко грати. Я навіть задля цікавості подивився кілька матчів Сассуоло з минулого сезону. Мені дуже цікаво було, тому що багато приємних слів лунає у бік Де Дзербі.

Цікаве є, але те, що мені впало в очі – команда любить контролювати м'яч. І не просто контроль м'яча на чужій половині, а контроль м'яча заради того, щоб витягати суперника на свою половину.

Вони не грають на відбій. Вони до кінця намагаються зберегти м'яч, навіть на своїй половині, тим самим змусити суперника нервувати і виманити якомога глибше, а далі працює хороша і швидка лінія атаки, яка вміє дуже добре робити перехід з оборони в атаку. Один з принципів, на гачок якого ми не повинні потрапити. Є над чим думати", – сказав Вернидуб у коментарі ПРОФУТБОЛ Digital.

Нагадаємо, поєдинок між Шерифом та Шахтарем відбудеться у середу, 15 вересня. Початок зустрічі о 19:45.

Шахтар провів спокійну репетицію перед ЛЧ – "гірники" перемогли СК Дніпро-1 і стали головним переслідувачем Динамо