УКР РУС

Вернер може перейти у великий клуб, – голова ради директорів РБ Лейпциг

30 грудня 2019 Читать на русском

Голова ради директорів РБ Лейпциг Олівер Мінцлафф поділився думками щодо можливого трансферу нападника збірної Німеччини Тімо Вернера.

"Я відчуваю, що Вернер поважає і вдячний нашому клубу. Йому тут комфортно. Я думаю, що його агент також задоволений нашою наполегливістю і рішенням, яке задовольнило всі сторони. Тімо розуміє, що було правильним рішенням залишитися в клубі під керівництвом Нагельсмана. Але він також розуміє, що все ще може зробити наступний крок у своїй кар'єрі і перейти у великий клуб.

Вернер встановив неймовірне досягення у Бундеслізі

Все, що я можу сказати, – це те, що я нічого не виключаю. Ми завжди намагаємося робити для клубу лише краще. Якщо ми не зможемо запропонувати гравцеві основу, яка буде допомагати йому прогресувати, то ми обговоримо ситуацію чесно. Зараз у нас немає причин відпускати Тімо Вернера", – цитує Мінцлаффа видання Bulinews.

Нагадаємо, Вернер перейшов в РБ Лейпциг у 2016 році зі Штутгарта за 14 мільйонів євро. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює його вартість в 65 мільйонів євро. Чинний контракт Вернера з німецьким клубом розрахований до 2023 року.

Новий тренер у Ярмоленка, Ліверпуль крокує до титулу, VAR вбиває дух футболу – топ-моменти різдвяного божевілля АПЛ