УКР РУС

Верес оголосив двох агентів персонами нон грата – вони зірвали трансфер гравця, яким цікавились Динамо і Шахтар

16 листопада 2023 Читать на русском

Рівненський клуб вирішив "прославити" двох представників агентської групи FAMK.

Верес на своєму сайті повідомив, що відмовляється від будь-якої співпраці з агентами Максимом Карагодіним та Микитою Швецем, оголосивши їх персонами нон грата.

"Потрапити у збірну України буде складно": журналіст розповів про шантаж від відомого агента

Причина такого рішення – зрив угоди про перехід у Карпати півзахисника Дмитра Годі.

"Ми хочемо наголосити всім футболістам, особливо молодим гравцям українських команд, аби вони оминали співпрацю з цими "функціонерами", які піклуються не про майбутнє футболістів, а про свої інтереси", – йдеться в офіційній заяві клубу.

За інформацією "ТаТоТаке", днями керівництво Вереса мало узгодити трансфер 18-річного гравця з Карпатами. Ціна питання становила близько 500 тисяч доларів. Угода була зірвана через неузгодженість в діях керівників рівнян та агентів гравця. Хавбек фізично зник з офісу львівського клубу у вирішальний момент переговорів. Зважаючи на несолідність з боку півзахисника та клубу-продавця, Карпати відмовилися від угоди.

Нагадаємо, Годя – вихованець закарпатського футболу. На професіональному рівні дебютував за угорську Кішварду. До Вереса приєднався у жовтні 2022 року. Минулого сезону вперше зіграв в УПЛ. У поточній першості провів за головну команду рівнян 2 матчі. Раніше ЗМІ писали про інтерес до гравця з боку Динамо і Шахтаря.

"Загублений": ватні мізки, заздрість чи агентські мутки – справа Роспутька складніша, ніж видається на перший погляд