УКР РУС

"Верес високо підняв планку": Вірт – про неймовірний старт в УПЛ і нові завдання рівнян

11 вересня 2022 Читать на русском

Головний тренер "червоно-чорних" Юрій Вірт прокоментував перемогу над Кривбасом (1:0) у 4-му турі УПЛ.

"Ми повністю контролювали хід матчу. Сподобалося, як футболісти працювали з м'ячем. Створювали моменти, забили прекрасний гол. Могли забити ще – не вистачало завершальної передачі. Мусимо більше працювати над цим. Але загалом мені сподобалася гра команди. Ми заслужено перемогли.

Кривбас – Верес – 0:1 – відео гола та огляд чергового фіаско підопічних Вернидуба

Справді, треба визнати, що ми вдало стартували у сезоні. Ми здобули три перемоги у перших чотирьох матчах. Усі ці матчі ми провели на виїзді. І нашими суперниками були команди, які ставлять перед собою серйозні задачі. Кривбас, наскільки мені відомо, декларує задачу потрапляння до єврокубків. СК Дніпро-1, Ворскла, дуже непростий Чорноморець.

Так, ми важко працювали на зборах. За рахунок самовіддачі і дисципліни на футбольному полі здобули цей результат. Шукаємо свої шанси у контратаках і намагаємося дисципліновано грати перед власними воротами. Вдячний футболістам, що виходять і здобувають результат у матчах проти серйозних суперників.

Так, зараз ми на піднесенні. Чотири дні відпочинемо. А потім, повірте, з новими силами працюватимемо на повну на тренуваннях. Бо ми високо підняли планку і опускати її вже не можемо", – цитує Вірта офіційний сайт рівнян.

Нагадаємо, після 4-х турів Верес у турнірній таблиці УПЛ йде третім, маючи у своєму активі 9 очок.

Верес переміг Кривбас і піднявся на другу позицію в УПЛ – команда Вернидуба не забила у четвертому матчі поспіль