УКР РУС

Вердер здобув перемогу над Гертою, піднявшись у зону єврокубків

28 жовтня 2022 Читать на русском

Герта в рамках матчу-відкриття 12-го туру Бундесліги зазнала поразки у Бремені від Вердера (0:1). Звіт читайте на "Футбол 24".

Вердер після двох поспіль поразок відкотився аж на одинадцяте місце в турнірній таблиці, тож вболівальники на Везерштадіоні очікували на виграш. Благо, в гості приїхала Герта, якій лише тиждень тому вдалося здобути другу перемогу в сезоні.

FourFourTwo не включив Мудрика до рейтингу топ-10 найкращих молодих гравців світу

Втім, поєдинок виявився не дуже цікавим. Принаймні, для нейтрального глядача, адже моментів було обмаль. Тим не менш, бременці діяли значно активніше, завдавши вдвічі більше ударів (16 проти 9) – причому майже всі вони пройшли з меж штрафного (на відміну від берлінців).

За свої старання господарі були винагороджені на 85-й хвилині, коли Фюлькругу вдалося замкнув подачу зі стандарту. М'яч після його удару головою прилетів точно в ліву дев'ятку – 1:0! Саме цей гол і вирішив долю протистояння. Фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу "музик".

Таким чином, Вердер набрав 18 очок, піднявшись одразу на шосту позицію в турнірній таблиці, в зону єврокубків. Герта, маючи в активі 11 залікових балів, залишились тринадцятою.

Таблиця коефіцієнтів УЄФА: мінус 1 "завдяки" Динамо, успіхи Шахтаря і СК Дніпро-1 – найкращий тиждень для України