УКР РУС

Гвардіола втратив зв'язок з фінансовою реальністю, – вболівальники Манчестер Сіті розкритикували тренера Зінченка

28 січня 2020 Читать на русском

Офіційний клуб уболівальників Манчестер Сіті відреагував на критику головного тренера команди Хосепа Гвардіоли на адресу клубних уболівальників після недільного матчу Кубка Англії проти Фулхема (4:0).

"Ми були дуже засмучені і не бачимо, чого Хосеп намагається досягти. Він йде на поводу у критиків, і це дратує. Ми відчуваємо себе невиправдано критикованими іншими клубами, і стає ще гірше, коли наш тренер дотримується цього ж. Іноді здається, що Гвардіола втратив зв'язок з фінансовою реальністю, в якій перебувають футбольні фанати.

Гвардіола поділився планами Манчестер Сіті на решту сезону

Він повинен зрозуміти, що більшість уболівальників – робітничий клас і вони витрачають на футбол свої зароблені кошти. І не має сенсу дорікати нам за це. Не варто ставити під сумнів відданість уболівальників, які підтримували клуб протягом 35 років без трофеїв. Матч проходив доволі рано в неділю – це не найкращий час для відвідування футболу", – наводить слова представників клубу уболівальників видання Daily Mail.

Нагадаємо, наставник Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола був здивований великою кількістю порожніх місць під час матчу з Фулхемом і висловив надію, що на матчі Кубка ліги проти Манчестер Юнайтед він побачить повний стадіон.

Манчестер Сіті розгромив Фулхем у Кубку Англії – Гвардіола проігнорував Зінченка попри ранній "подарунок"