УКР РУС

Вболівальнику, якого вдарив Неймар, погрожували розправою

4 травня 2019 Читать на русском

Фанат, який постраждав від рук Неймара, прокоментував скандальний інцидент у фіналі Кубка Франції ПСЖ – Ренн (2:2, пенальті – 5:6).

"Люди, які виклали адресу мого будинку в соціальних мережах, зайшли занадто далеко. Я людина, яка любить життя, але я майже не виходжу з дому тиждень. А якщо і виходжу, то не один. Нещодавно до мене підійшли чотири людини і погрожували мені, мовляв: "Якщо ти ще раз задінеш Неймара, ти побачиш, що ми з тобою зробимо".

Неймар брутально перевірив підборіддя фаната після програного фіналу Кубка Франції – той не впав

Шкодую про свої слова, але це не була провокація. Футбол – вид спорту, в якому 40 тисяч осіб можуть безперешкодно ображати гравців протягом півтори години.

Неймар не повинен був так реагувати. Він професіонал, він звик, що знаходиться в полі зору камер . Це частина його роботи, вірно?

Я просто хотів би зустрітися з ним, щоб ми могли поговорити, попросити вибачення і розійтися, потиснувши один одному руки", – наводить слова вболівальника RMC Sport.

Нагадаємо, після несподіваної поразки у фіналі Неймар, піднімаючись на нагородження фіналістів національного кубка, зупинився біля одного з фанатів та почав з ним сперечатися, а потім вдарив уболівальника в обличчя.

"Пішли усі н***й": чому Неймар занедбав свою кар'єру в Парі Сен-Жермен