УКР РУС

Вацко не розуміє позицію Львова щодо переносу гри з Шахтарем: "Не вистачає тільки хліба з сіллю в центральному колі"

4 квітня 2023 Читать на русском

Журналіст та блогер Віктор Вацко здивований тим, як Львів погоджується на умови Шахтаря щодо очної зустрічі.

"Шахтар свій матч проти Львова переніс з дати, який визначив справедливий сліпий жереб, коли йому грати було невигідно, на дату, коли Шахтарю грати буде вигідно. Аутсайдери використовують багато футбольних хитрощів – поле не поливають, щоб м’яч повільніше ходив, розміткою зменшують розміри поля до мінімально допустимих. У суперника ж кращі, якісніші та швидші футболісти, які, розтягнувши оборону, краще використають вільний простір.

"Якщо Дніпро-1 люблять арбітри, то Шахтар застосовує свої методи": Вацко обурений вибриками претендентів на чемпіонство

Що робить Львів? Погоджується перенести матч проти Шахтаря з "не фонтанного" газону стадіону Скіф на якісний газон Арени Львів. Звісно ж, за кошти Шахтаря, який платить. Щоб технічні футболісти Шахтаря не мучилися на стадіоні Скіф, а кайфували від футболу на хорошому полі.

Львів все робить не для свого результату, а для комфорту суперника. І це в ситуації, коли восени вони взагалі могли отримати Шахтар втомленим між матчами Ліги чемпіонів та переїздами. Ось така гостинність від керівництва. Не вистачає тепер тільки хліб з сіллю в центральному колі поставити та всією командою просто розступитися подалі від власних воріт, нехай той багатостраждальний Траоре хоч у порожні заб’є пару м’ячів, якщо зможе", – сказав Вацко у програмі Вацко on Air.

Шахтар втратив очки з Чорноморцем: перестрілка у тумані, шедевр та подарунок СК Дніпро-1