УКР РУС

Вацко – про героя Аргентини на ЧС-2022: "Просто наглухо відбитий – не знаю, що він їсть, що нюхає"

21 грудня 2022 Читать на русском

Журналіст Віктор Вацко поділився враженнями від поведінки Еміліано Мартінеса, який у складі збірної Аргентини став чемпіоном світу-2022.

"Знаєте, на що я звернув увагу? На обличчя Еміліано Мартінеса. Перед ударом Чуамені показали його обличчя, його очі. Та він відбитий наглухо. Він просто на**р відбитий чудак. Цей Чуамені вийшов, 100 мільйонів… А показують обличчя Еміліано. Не знаю, що він їсть, що він курить, що він нюхає. Але він просто на**р відбитий.

Тиша для Мбаппе та непристойний жест: герой збірної Аргентини запалив після перемоги на ЧС-2022

Парадокс у тому, що йому 30 років, а він у футбол грає третій сезон. Він завжди то сидить на банці в Арсеналі, то десь його відправляють по орендах. Він третій сезон грає в якійсь там Астон Віллі. А потім, коли йому цю рукавичку дали… Ну не відморозок?

Подивіться на Олександра Шовковського. Спокійний, інтелігентний. А цей – просто наглухо відбитий. Якби Чуамені підійшов і подивився на нього, то віддав би йому Rolex, ланцюжок, ключі від машини", – заявив Вацко в ефірі ВЗБІРНА.

На ЧС-2022 Еміліано Мартінес зіграв усі 7 матчів. З 2021 року кіпер Астон Вілли є основним воротарем збірної Аргентини, а на Мундіалі в Катарі виграв дві серії пенальті – проти Нідерландів та Франції.

Мессі з двома зброєносцями, старий феномен і герої Африки – символічна збірна ЧС-2022 від "Футбол 24" + альтернатива