УКР РУС

Варан дав важливу пораду "трикольоровим", пригадавши, як Франція ледь не пролетіла повз ЧС після поразки від України

23 березня 2021 Читать на русском

Захисник Реала Рафаель Варан закликав своїх партнерів по збірній одразу братися за справу і не відкладати перемоги на потім.

"Нас чекає три матчі за сім днів. Плюс, далекі перельоти. Адаптація, фізичні навантаження, ризик отримання травм. Наш тренер контролює ігровий час і знає, хто в якому стані прибув у команду.

Довбик: Гол не пахне, головне – у потрібний час опинитися у потрібній точці

Збірна України? Сподіваємося на перемогу, адже хороший страт дуже важливий. Нам потрібно моментально перейти у змагальний режим. Матч з Україною неодмінно нагадає всім плей-офф ЧС-2014 в Бразилії. Якби все вирішувалося в одному поєдинку, ми б не потрапили на мундіаль", – цитує Варана офіційний сайт ФФФ.

Нагадаємо, у домашньому поєдинку плей-офф ЧС-2014 у Києві збірна України обіграла Францію з рахунком 2:0, проте у матчі-відповіді пропустила тричі і втратила шанс потрапити на чемпіонат світу.

Вже завтра, 24 березня, "синьо-жовті" на виїзді зіграють перший матч відбору на ЧС-2022 проти Франції. Після цього Україна в Києві прийме Фінляндію і Казахстан – поєдинки заплановані на 28 та 31 березня відповідно.

Унікальний солдат Динамо: чому Луческу робить ставку на Буяльського, а Шевченко вперто не бачить його у збірній