УКР РУС

Ван Леувен може очолити команду екс-капітана Динамо в Європі – чому Шахтар виграє від призначення

12 грудня 2023 Читать на русском

Нідерландський фахівець Патрік ван Леувен може працевлаштуватися в бельгійському Вестерло, за який грає Сергій Сидорчук.

"У ван Леувена, за моєю інформацією, є дві пропозиції більш-менш конкретні. Одна пропозиція – зараз подейкують про Вестерло, клуб Сергія Сидорчука.

Сидорчук залишився без головного тренера після 10 матчів за Вестерло – команда йде на передостанньому місці

Там змінився тренер, зараз там працює його помічник. Керівництво шукає нового тренера. Але зарплатня ван Леувена в Шахтарі, яка, за моєю інформацією, досі виплачується клубом, бо там триває контракт. Це серйозні гроші.

Якщо, умовно, йому платять, 50 тисяч у валюті, то зараз, якщо він погодиться на пропозицію Вестерло на 13 чи 17, то Шахтар за контрактом має право нічого не платити. Є ще варіант на Кіпрі. Можливо, там краще", – сказав Співаковський в етері програми ТаТоТаке.

Варто зазначити, що за Вестерло виступає екс-капітан Динамо Сергій Сидорчук, який перебрався в Бельгію на старті сезону. Нинішня кампанія для бельгійців складається невдало. Вестерло набрав усього 11 очок в 16 турах і йде на передостанній сходинці Ліги Жупіле.

Нагадаємо, ван Леувен покинув Шахтар восени цього року. На посаду наставника "гірники" запросили Маріно Пушіча.

Матч року для Шахтаря, МЮ за крок від провалу, хто виживе у "групі смерті" – усі розклади перед вирішальним туром ЛЧ