УКР РУС

Ван-Біссака знищив Інтер розкішними підкатами – фани Манчестер Юнайтед на сьомому небі, 50 мільйонів витрачені правильно

21 липня 2019 Читать на русском

Новачок Манчестер Юнайтед зачаровує своєю грою за "дияволів" на Міжнародному кубку чемпіонів.

Товариські матчі
завершено
-

Арон Ван-Біссака провів чудовий поєдинок у складі Манчестер Юнайтед проти Інтера. Всі підкати були успішні, виграв 80% єдиноборств і декілька разів зіграв на перехопленні. Водночас фулбек продемонстрував хорошу роботу з м'ячем, видавши 93% точності передач (91% на чужій половині).

Манчестер Юнайтед – Інтер – 1:0 – відео гола та огляд матчу Міжнародного кубка чемпіонів

Фан-сторінки "червоних дияволів" в різних соцмережах захоплюються футболом Ван-Біссаки – настільки класного правого захисника вони не мали з часів Гарі Невілла. "Його впевненість зростає, кожен гравець може бути задоволений таким виступом", – каже Уле Гуннар Сульшер про Арона після матчу Міжнародного кубка чемпіонів.

Манчестер Юнайтед нарізав ефектні моменти з поєдинку проти Інтера за участю Ван-Біссаки. Фулбек МЮ просто з'їв свого опонента по флангу Дальбера підкатами. Швидкість, відчуття моменту, акуратність у відборі – дивовижний перфоманс новачка.

Втім, нічого дивного для тих, хто стежив за футболістом у минулому сезоні. АВБ міг стати найкращим правим захисником АПЛ, якби Трент Александер-Арнольд не настріляв стільки асистів.

Арон Ван-Біссака обійшовся Манчестер Юнайтед у 50 мільйонів фунтів і залишається головним придбанням клубу в це міжсезоння. Йому лише 21 рік, він ще чекає на виклик у збірну Англії, однак не складається враження, що манкуніанці переплатили.

Ван-Біссака почав грати за Крістал Пелас лише взимку 2018-го. На нерідній позиції. Арон мріяв про кар'єру вінгера, і до 20-и років ніколи не вчився оборонятися. У Крістал Пелас його спробували на фланзі захисту і були вражені – хлопчина розкішно відбирає м'яч.

Рой Ходжсон залучив Арона до основи в умовах кадрової кризи в головній команді. Три перші суперники Ван-Біссаки на дорослому рівні: Тоттенхем, Манчестер Юнайтед і Челсі. Непрофільний фулбек відіграв прекрасно, а протягом наступних пів року видав феєричний прогрес.

У сезоні-2018/19 Ван-Біссака став найкращим захисником АПЛ за кількістю вдалих підкатів (129), перехоплень (84) та успішних відборів (61).

Арон каже, що "вінгерське" минуле йому дуже допомагає – він знає, як планує зіграти опонент. У складі Манчестер Юнайтед АВБ з перших матчів демонструє свій талант. Можливо, "дияволи" знайшли правого захисника на багато років.

Дві сотні для Гвардіоли та Клоппа, фактор Зінченка, "диявольський" провал і такі різні португальці – підсумки сезону АПЛ